3. prosince 2018

TAPETA LUNA nebo MĚSÍC?



Ráda bych se pochlubila novinkou.
Tapetou Měsíc. Vlastně nevím, jestli se má jmenovat Měsíc nebo Portrét Luny.
A už je na zdi v novém studiu v Brně.

Jak vznikla? Nejdříve byly svítíci planety do kosmo pokoje. Líbily se mi natolik, že jsem chtěla měsíc i na tapetu. A bylo jasné kam patří. Do nového studia Školy designu v Brně. Tom si vymyslel, že se bude tapeta v kuchyni odrážet ve skleněné zádové desce kuchyně. Protože na tapetu se bude primárně koukat z blízka, doplnila jsem ji drobnými kresbičkami. Víte o čem to je? Je to vlastně portrét ženy - Luny. Se vším, co baví. Vespa, rtěnka, kafíčko, džíny, oblaka nebo to, když se kolem ní občas všechno točí. A ten vlající kosmonaut? No, domyslete si sami.
Tapeta má rozměr 270 x 300 cm. Je ve dvou variantách, bez kresbiček a s kresbičkami.
Ve studiu jí to sluší. Vlastně to tam sluší židlím i od Katky z Designville, černým bateriím v koupelně i veselé skupince brněnských studentek designu. Po třech víkendech učení jsem utahaná jako kotě.
Tak mrkněte na malou ochutnávku tapety i studia.
Mari
Tapeta měsíc, resp. Luna, 270x300cm, sametový vlies... Bez kresbiček na tapetě vynikne kombinace jemného akvarelu, džínoviny a autentických fotografií měsíce.

Z blízka si užijete UFO kafé nebo kosmonauta v dosti nebezpečné situaci. V černé kuchyňce si vychutnávají kafíčka naše studentky. A že jich za víkend vypijou! 

detail tapety


Holky na zahajovacím víkendu. To bylo venku ještě zeleno. Včera jsme se koukaly na stěhovo-ledové království.

V krásném prostředí se učí jedna báseň. IDK
To jsou ty elegantní krásky od nás ze studia. :-) Navrhl je Simon Legald pro Normann Copenhagen a koupíte je v Designville

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu.