10. prosince 2018

MALOVANÁ TAPETA DOMKY



Někdy jsou potřeba jemné nevýrazné tapety. Domky jsou extra oblíbené. Obzvlášť v showroomu Domestavu v MODO v Praze Čestlicích, který jsem pomáhala "šéfce Monice" :-) zařizovat. Monika je úžasná, akční a krásná baba. Dokáže Vás nadchnout pro její věc, i když nechcete. A tak dokázala otevřít novou pobočku během pár dní. V rámci této extra rychlé akce jsem vydekorovala stěny k dětským pokojíčkům malovanými tapetami a samolepkami. A pro tento showroom vznikla na míru a dosti narychlo tapeta DOMKY.
Domky jsou to pastelové, trochu skandi a hodně holčičí. Ta krásná fotomodelka bydlí v růžovém. Říkala mi při focení. A k Domestavu se ještě brzy vrátím. Navrhla jsem pro ně kolekce textilních doplňků a myslím, že se dost povedly.
Hezké pondělí.
Mari
SAMOLEPKY NA ČERNÉ STĚNĚ = WOW EFEKT Jak jednoduché! Foto Domestav

Růžová holkám sluší, tak proč jim dětský pokojík neosladit. Foto Domestav

Ze showroomu v Modo. některé pokojíčky jsou také ve stylu urban industrial :-)) Vůbec bych se tmavého olejování nábytku nebála. Ta texturá je úžasná.

Když přijdete do MODA do Domestavu, vykouknou na vás zajíci a kamarád Ríša, který vám navrhne fantastický dětský pokoj. :-)

malá ochutnávka z kolekce Skandik...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu.