3. února 2018

POKOJÍČEK EXTRA MALÝ



Tento mini pokoj vlastně to ani není pokoj. Má rozměry zhruba 2x3metry a navíc je celý pod šikminou. Developer to zkolaudoval jako šatnu.
Budoucím rodičům jsem před pár lety navrhovala interiér v novostavbě. Čekají Filípka a v 2+kk se teď řeší kam s ním. S trochou nadsázky se dá říct, že ho šoupnou do šatny. Pokoj jsem nafukovala "ostošet". Prospěl mu optický klam s modrošedými oblaky na autorské tapetě LALALI.  Díky sdružení veškerého nábytku kolem postele jsem vecpala vše potřebné i do těchto rozměrů.
Toš to omrkněte. :-).
Mari.
Pod vyvýšenou postel jsem integrovala veškerý úložný prostor na hračky i oblečení. Postel jsem protáhla, aby vznikl takový „domek” zvýrazněný modrou střechou, tj. barevným nátěrem šikminy. Za modrou knihovničkou najdete výklopný peřináč.  
Kolem postele je tapeta LALALI s zající letci, oblaka jsou současně mapa světa. 
Ve variantě školního věku jsem je jednoduše doplnila o desku stolu. S integrovaným ukládáním psacích potřeb, šuplíky a zásuvkou a USB portem. Vybavení je kombinací Ikea a designových značkových kousků.


6 komentářů:

  1. Dobrý den,

    Ráda bych se zeptala, kde lze pořídit tuto tapetu. Kombinace mapy světa, letadel a králíků sháním (no dobře králíci tam být nutně nemusí, ale máme jinak králíčky všude). Manžel pracuje v ústavu letecké dopravy a milujeme cestování - rádi bychom v tomto směru vyzdobili pokojíček našeho Bertíka. Tapetu chceme lepit na stěnu 2,80 x 5 metrů.
    Mockrát děkuji za odpověď.
    Zdraví Hanka Hospodková

    Hospodkova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tapetu můžete objednat u mne, na emailu marky@playdesign.cz. nebo telefonicky 777785415. Díky.
      Mari.

      Vymazat
  2. Ahoj Marky, toto je super pokojík...Velmi jsem okouzlena tím řešením úložných nástěnných boxíků, oproti postýlce. To je tvůj vlastní zakázkový kousek, nebo je to nějak poskládaný sektor.
    Díky a moc zdravím.
    Andrea Maštalířová

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Andrejko. Díky za komentář i pochvalu. Boxíky jsou koupit v eshopu, pošli mi email a pošlu ti odkaz do emailu. marky@playdesign.cz.
    M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu.