22. června 2019

JAK NA HEZKOU KOUPELNU?

Internet je plný tipů, triků a chytrých rad. A taky fotek vzorových koupelen, vzorových od slova vyvzorovat co nejvíce zboží.

Pokud chcete novou koupelnu, nemusí vám ji navrhovat za každou cenu designer. Akorát ten designer dělá ročně několik koupelen... Takže ze zkušeného návrháře nikdy nevyleze podobná blbost jako zásady, jak navrhovat koupelny nebo něco podobného. Protože co prostor, to jiné místo, byt, lidi, potřeby...
Je pro vás vlastní bydlení realizací, plnění snů a za žádnou cenu neutratíte peníze za návrh? Pak mám vážně dobrou radu: ZDE! :-)
Ale pokud chcete navrhnout hnusnou koupelnu, na tu máme tu 5 triků. Zaručených! Napsali jsme ji do našeho časopisu Byson. I když to má být sranda, myslíme to děsně vážně.
Tady je:
M.
Shrnuto, podtrženo.
Black list koupelny:
ROHOVKA  -   HNĚDKY   -   HNUSNÝ KLADEČÁK Z MALÝCH FORMÁTŮ
DVĚ PLIVÁTKA VEDLE SEBE JAK NA BENZINCE    -    HNUSNÁ ZDRDCADLOVÁ SKŘÍŇKA Z HOBBYMÁRKETU.
Tak a klidně argumentuje, stejně neodvolám!

1 komentář:

  1. Market, tak taky splnuju par kriterii:-DDD. Mame v jedne hnedou a bezovou, teda vesti format, ale je tam, ale na druhou stranu mne zatim fakt nevadi. Dve umyvadla a uznavam, ze v horeni koupelne je FAKT nepotrebujeme, tu vyuzivam jen ja a deti, takze tady souhlas! Ulozneho prostoru dost, ale od truhlare, a zrcadlo velike, taky od truhlare, tam uz se uplne nenapasuju, ale verim, ze to tak vetsina ma. Nutno podotknout, ze ta nase koupelna je uz 10 let stara a ted pozor, stale nam chybi sprchac:-DDD. Teda mame jeste jednu v prizemi, to je ale zase o necem jinem. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu.