29. července 2018

ZATMĚNÍ MĚSÍCE...



V poslední době mě galaxi tématika hodně baví. Oknem na mě kouká rudý měsíc. A tak jsem se rozhodla, že sem lupnu poměrně nedávný a odvážný návrh pokojíku. Jako všude všichni, má to být realizováno v létě. No no, ještě mi bude horko!

A k tomu pokojíku. Výjimečně velký pokoj s vysokými stropy v činžáku v pražských Vinohradech. Úžasné! Taky úžasní rodiče, kterým hodně záleží na výchově svých dětí. Smutně jsem pokukovala po srovnaných papučkách, vzorně ustlaných postýlkách a poskládaných pyžamkách v uklizeném pokojíčku, zatímco kluci byli ve školce. V tomhle jsem jako matka docela selhala. Prý jsou to divocí kreativní zvídaví klučinové. Šup s nimi do vesmíru. Svítící planety, vznášející se postele, slepá mapa světa, dvířka skříněk nastříkané tabulovou barvou a pořádný stůl. Přála bych si, aby tu byli rádi.
Mari

Klukům jsem dopřála spaní ve "vznášejích se" postelích. Alternativní nízké spaní poskytnou dva rozkláací taburety zčásti zasunuté pod skříně nastříkané tabulovou barvou. Předběžně jsem domluvená s truhlářem na variantě tabulová+magnetická. 
Tmavá zeď i skříňky mají být noční oblohou, na které září planety i hvězdy.
S oblibou navrhuju barevné stropy. Můj oblíbený mentolový je protipólem zrenovované parketové podlahy.


3 komentáře:

  1. Páči sa m to s ,,tým mesiacom,,:-) Len neviem, či to s tými papučkami takto u divokých deťoch je....
    Alena V.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, to je tedy nádhera! Klobouk dolů, jste neskutečně šikovná.
    Romana

    OdpovědětVymazat
  3. Moc díky. Mám radost, že se líbí.
    M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu.