... vinšuju...
A přikládám ty žádané střípky od nás.
Stromeček k nám připutoval v noci, opět hrozně veliký, barevný ozdobený i baňkami z mého dětství.
Nasušili jsme si fůru ovoce, napekla jsem bez cukru a bez bílé pšeničné mouky. Takže přiměřeně zdravé. Recepty z blogu Markéty z Kitechenette :-) Až na dva druhy - makronky a ořechové pařížské rohlíky. Obojí fantastické, francouzské a umí při pečení hodně potrápit. Letos se makrony vcelku povedly. Asi proto, že jsem použila Polreichovo zaklínadlo. (100x zakřičet nějaké sprosté slovo) Rohlíčky jsou recept od mé babičky. Nemohou chybět.
A dekorace, které byly celý advent neutrální, včera oživila růžová. Natiskly jsme si s Anitkou prostírky. Růžová ji baví. A mě vlastně taky. (Fotonávod někdy v příštím roce.)
Ať Vás baví rok 2016!
M.
Tak proto se nám ty perníčky podle Kitchenette tak povedly! Sakrovala jsem u nich celou dobu! Tak šťastné a veselé!
OdpovědětVymazatKoukala jsem, že to máte pěkné. :-) Asi to nebude jen zaklínadlem, ale i šikovnými recepty z Kitchnette a šikovnýma rukama. Šťastné svátky a šťastné děti...
OdpovědětVymazatMoc pekne a na navod se tesim. Hezke svatky. M.
OdpovědětVymazatDěkuji, Marcelko, hezké svátky i k Vám.
VymazatKrásné, brala bych i na návod cukroví bez cukru a bílé pšeničné mouky...když vidím, jak to krásně dopadlo jinde. Krásné svátky :-)
OdpovědětVymazatAndrejko, díky. Recepty najdeš zde http://kitchenette.cz/. Proklik je i v textu - stačí přejet myškou na tu Markétu z Kitechnete. Recept na pařížšké rohlíky Ti ráda dám. :-) Krásné svátky...
VymazatRuzova a mentolova!!! Tyto barvy miluju! ♡
OdpovědětVymazatTak to cukrovíčko, nejen krásně vypadá, ale ještě lépe chutná!
OdpovědětVymazatVčera jsem měla tu čest!
Bylo výborné, úplně jiné, než jaké se běžně peče.
Jo holt kvalitní surovina a nezměrná trpělivost chutná skvěle!