24. prosince 2015

KLIDNÉ SVÁTKY A ÚŽASNÝ ROK 2016


... vinšuju...
A přikládám ty žádané střípky od nás.
Stromeček k nám připutoval v noci, opět hrozně veliký, barevný ozdobený i baňkami z mého dětství.
Nasušili jsme si fůru ovoce, napekla jsem bez cukru a bez bílé pšeničné mouky. Takže přiměřeně zdravé. Recepty z blogu Markéty z Kitechenette :-) Až na dva druhy - makronky a ořechové pařížské rohlíky. Obojí fantastické, francouzské a umí při pečení hodně potrápit.  Letos se makrony vcelku povedly. Asi proto, že jsem použila Polreichovo zaklínadlo. (100x zakřičet nějaké sprosté slovo) Rohlíčky jsou recept od mé babičky. Nemohou chybět.
A dekorace, které byly celý advent neutrální, včera oživila růžová. Natiskly jsme si s Anitkou prostírky. Růžová ji baví. A mě vlastně taky. (Fotonávod někdy v příštím roce.)

Ať Vás baví rok 2016!
M.





















8 komentářů:

  1. Tak proto se nám ty perníčky podle Kitchenette tak povedly! Sakrovala jsem u nich celou dobu! Tak šťastné a veselé!

    OdpovědětVymazat
  2. Koukala jsem, že to máte pěkné. :-) Asi to nebude jen zaklínadlem, ale i šikovnými recepty z Kitchnette a šikovnýma rukama. Šťastné svátky a šťastné děti...

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pekne a na navod se tesim. Hezke svatky. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, brala bych i na návod cukroví bez cukru a bílé pšeničné mouky...když vidím, jak to krásně dopadlo jinde. Krásné svátky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, díky. Recepty najdeš zde http://kitchenette.cz/. Proklik je i v textu - stačí přejet myškou na tu Markétu z Kitechnete. Recept na pařížšké rohlíky Ti ráda dám. :-) Krásné svátky...

      Vymazat
  5. Ruzova a mentolova!!! Tyto barvy miluju! ♡

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to cukrovíčko, nejen krásně vypadá, ale ještě lépe chutná!
    Včera jsem měla tu čest!
    Bylo výborné, úplně jiné, než jaké se běžně peče.
    Jo holt kvalitní surovina a nezměrná trpělivost chutná skvěle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu i komentář.