22. dubna 2020

ZAŽEŇTE JE NA PALANDU A SUNDEJTE ŽEBŘÍK!



Navrhuju pro klienty, kteří se svým dětem hodně věnují a určitě by se neřídili pokynem v titulku. Ale mezi námi, skoro vždy zazní: "Ať se jim v pokojíku tak líbí, že nebudou roztahovat hračky v obýváku." Naši rodiče na to nešli přes pokojík snů. Pamatujete?


Společným jmenovatelem těchto dvou pokojů je horní spaní. Nemyslím si, že je to nejlepší tip postele pro děti. Maminkám to nemusím vysvětlovat. Jenže děti ho milují. Proč? Protože je to jejich soukromý prostor v pokoji a vypadá to "hustě". Rozměry místností jsou často limitující a dětem nahrají body pro řešení s vysokou postelí a úložným prostorem pod ní. Když nad postel vymyslíte nějakou formu stříšky, máte tzv. "BUNK BED". Sen každého dítěte.
Já mám s interiérem větší plány než jen splnit počet skříněk a šuplíků. Jde mi o prostor, který se mění v nový-snový svět. Vymyslela jsem si 5 zásad, které se snažím dodržovat. Mezi nimi je i ponechat možnost pokoj kreativně dotvářet. K tomu poslouží dřevěné úchytky, slepé mapy světa, rampy na obrázky, gumo-lana, bavlněné koberce nebo bavlněné textilie z Domestavu.
Tapety do tohoto pokojíku najdete zde: mapa , bugatky a hafoci.
A jdeme to postavit :-).
Hezký den
M.








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu.