31. května 2020

JAK BYDLÍ STUDENTI


denní místnost ve 2+kk pro studenty

Červnové Nové proměny bydlení mají na titulce kytky. Vlastně vázy. Vlastně kytky a vůni léta. Interiéry jsou o emocích a ta aktuální je, že chceme radost a pozitivní informaci. Na mě to funguje. :-) Koupila jsem si ho a pak další dostala od šefredaktorky Pavlíny Blahotové. Milé setkání a spousta pozitivní energie. Takoví lidé vás prostě baví.

Jen tak čísla časáků nedostávám. Otiskli mi v NBP interiér. Volejte sláva a tři dny se radujte. Tak nemusíte volat sláva, prostě si ho kupte, dokud je. Já přikládám krátký foto report, co se do časáku nedostalo....
Hezký den
M
Anitka mi ke čtení dokonce věnovala půlku nanuka. :-)
Jak ve 2kkáčku vytvořit další ložnici? Chce to pokoj v pokoji. V nice je postel, někdy v budoucnu tu může být i pracovna.
V mini pokojíčku máte knihovnu, měsíční světlo a můžete si přidat i textilie pro zakrytí od kuchyně. 

Pastelová tyrkysová patří k nice. Je na stropě i nábytku. Za tyrkysovími dvířky je skříň. Za šedými na druhé straně lednice. Úchytky jsou z antracitově lakovaného dřeva. Stejně jako laťky oddělující minipokojík. 
Tapeta, tapeta... New in city  (Najdete ji zde.) příjemně otevře prostor.


studenti nebudou mít kytky na stole
Betonová stěrka je svěží, trendy a výborně funguje. Pokud ji teda udělá profík. :-) Rozumí si s minimalistickým pojetím nábytku. 

Toho andělíčka tito studenti nadvakrát nepotřebují. Jsou mega chytří. :-) Takže žádné modlení před zkouškama se nekoná. Oblíbená trendovka od Flos ale byla potřeba, aby nám rozvedla světlo na různá místa.
 Ložnice se vyznačuje tím, že je malá. Teda menší než původně měla být. Developer omylem postavil byt o několik metrů menší. A ty fakt chyběly. Bylo potřeba do ložnice dostat dvě extra velké postele pro matrace minimálně 120x220cm. 
Hlubokou skříň pod postelí jsme s truhlářem vytunili. V jedné skříni je šatna a v druhé pracovna.

Dveře se dají zasunout do prostoru mezi korpusy.

Klientka odsouhlasila odvážný barevný koncept. Jinde mi to vychází na 100%, tady jsme se trochu potrápili. Dlouhou chodbu jsem modelovala jen barvama. 
Takto vypadal návrh...

A návrh obýváku....
Říkám tomu vizualizace :-) :-) :-)




Konec radosti, konec provolávání slávy a kafe vypité. Chystá se další černo-šedo-zelený projekt. :-)





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu.