9. srpna 2016

BÝT SI SINGLE! A UŽÍT SI GARSONKY.

A zese ta modrá... 
Malá kuchyňka stylově navazuje na interiér pokoje. Každému bytu svědčí jeden skvěle padnoucí styl v lehkých obměnách po jednotlivých místnostech.
a mini koupelna...

20 komentářů:

  1. Market, velika krasa. Zlutou v interieru nesnasim, tento odstin mi ale az tak nevadi a uznavam, ze je to prima osvezeni. Jinak mi v tom byte sedi snad vse. Ve druhem jsou super ty malby na zdi, stejne tak i rozcestnik v posledním, nebo třeba tapeta, a ty zarovky!!! Krasa. Mej se. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Žlutou taky doma nesnesu. V některých interiérech je ale vysloveně potřeba. Navrhovaly jsme byty pro mladé lidi nebo pro občasné přespání. To snad snese trochu "divočiny". :-)
      M.

      Vymazat
  2. Pěkně jste to vymyslely. Já bych se tedy ale v takových bytečcích dočista zbláznila, smekám tedy i před zákazníky .)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky moje obě, mám z vás velkou radost! :-) šikulky :-) Žlutou obecně jsem léta nesnášela, hlavně na oblečení, ale začínám jí přicházet na chuť, zvlášť, když je aspoň trochu do hořčicova. Asi nějaký trendy nebo co ;) Hodně zdaru, a ať se klientům líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Markétko, tak to se povedlo, moc krásné a útulné! Mám na tebe mličký dotaz, napíšu mail ju? Krásné dny. T.

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní! A žlutá se mi v malé míře v interiérech líbí moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Dost mi vadí ty nezalícované spáry obkladu a dlažby v koupelně, jinak je to ale celkem fajn! Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za komentář! Je to vizualizace ne realizace, ale podrobně se kouknu, Evi. Užívej si sluníčka :-) .
    M.

    OdpovědětVymazat
  8. Marketko, mas ho tam (ten email :))

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, tématem BÝT SI SINGLE A UŽÍT SI GARSONKY se zabývám již delší dobu. Informace k této otázce si obstarávám účastí na souvisejících diskusích k tomuto tématu, je to však dost časově náročné a těžko se shánějí. Najít o tom se mi toho však podařilo hodně hlavně také zde https://www.eurobydleni.cz/byty/pronajem/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím všechny, kteří také diskutují k zajímavé otázce BÝT SI SINGLE A UŽÍT SI GARSONKY. Je však potřeba počítat s tím, že zjišťování informací zabere mnoho času, neboť je potřeba dohledat veškeré poznatky, které se dají čerpat z různých diskusí. Já jsem však dost informací vyhledala také
      zde

      Vymazat

Děkuji za návštěvu.