13. února 2016

ZAMILOVAT SE ...

zdroj

...  do tohoto interiéru je tak snadné. 
Neotřelá barevnost, klidná atmosféra, designové ikony. Milovníci krásných interiérů tu najdou spoustu inspirace. 
Mne zaujala dvířka od SUPERFRONT. Tato firma navrhuje a vyrábí čela skříněk, nohy, úchytky a krycí desky, které se hodí na nejběžnější nábytek z IKEA. Najdete u nich nepřeberné množství variant. Mají i můj oblíbený vzor. :-) Chce to jen odvahu a smířit se s tím, že Vás nenadchnou ceny. 
Kromě "vytuněné" Ikea se můžete kochat židlemi Series 7 od Arne Jacobsena v netradiční barevnosti. Doplňuje je proslulá Eamesova DSW a úchvatná lampa Zettel Z popsaná vzkazy.
A teď to nejzajímavější. Fotografie prezentuje obyčejná realitka. Teda v žádném případě ne obyčejná! Chtěla jsem tím říct, že jde o fotky za účelem prodeje nemovitosti, nikoli prezentace designu. Reality se musí prodávat s noblesou, to je jasné. Jde přece o jednu z největších životních investic. 
Tento dům v Hammarby Sjöstad ve Stockholm prodává obdivovaný Fantastic Frank
Co dodat, než: "Zamilovat se a koupit!"
Hezký den.
M.

Neotřelou kobinací vzorů a barev vykouzlíte originální kusy nábytku. zdroj
Nadčasová minimalistická kuchyně, dostatek světla a jen dva kroky na terasu..zdroj
Růžová a zlatá na ikonických  židlích Series 7 střídmou barevnost bytu osvěží.  Pořádný dřevěný stůl patří do jídelny! Vpravo stojí vytuněná komoda z Ikea s dvířky Superfront a zlaté úchytky se na modrošedých dvířkach krásně vyjímají. zdroj
A nad Stockholmem obloha jako z Kalábrie. :-)  zdroj
Opět dvířka  a nohy Superfront... zdroj
zdroj
zdroj







6 komentářů:

  1. Zamilovat se neni opravdu slozite. Pro me krasne barvy, dvirka, zidle, doplnky...Naramne. A je fajn, kdyz si je nekdo vedom toho, ze fotografie prodavaji, sem tam se to objevuje i u nas - designeri pred nafocenim realitce byt "upravi" tomu fandim. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, děkuji za komentář.
      Máš pravdu. Home staging a profi foto jsou nezbytné, pokud někdo prodává svůj majetek a jiný se rozhoduje pro největší životní investici. A v našich krajích se pomalu prostředí kultivuje.
      Hezký den.
      M.

      Vymazat
  2. Pěkné, fotky jedna báseň, chtělo by se říct - skoro jako od naší RK, ne...? Jarek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj milý, při psaní tohoto článku jsem myslela i na Tebe. Už několikátým rokem obdivuju práci zahraničních realitních agentur. Je pravda, že mezioborovým přesahem a důzarem na profesionalitu se jim ta "naše" rovná. Ale tady jde opravdu o vysoký level. Letos mám v hlavě jeden projekt, který by se té laťky mohl dotknout. Konec promo akce a zpět k článku. Ta dvířka od Ikea nábytku jsou senzační, že?
      M.

      Vymazat
  3. JJ práce zahraničních RK je o něčem jiném..s obráceným úsměvem vzpomínám když jsme kupovali náš byt...no teď u bych do něj asi nešla ale co už ...teď už zbývá si postavit ten dům snů na kopci a u lesa :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti,
      chápu ten obrácený úsměv. A dům na kopci u lesa je krásný sen. :-)
      M.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu.